Wednesday, November 1, 2017

Ceas de dama Accurist 8013

Brandul Accurist va ofera ceasuri Black Friday elegante, gandite special pentru acea clientela care este mereu in cautarea ceasului avangardist ideal. 

Ceasurile nu sunt doar niste accesorii necesare, un adevarat fan al ceasurilor isi accesorizeaza mereu tinuta in functie de stilul personal si isi pastreaza eleganta indiferent de varsta. 

Ceasul de dama Accurist 8013 face parte din colectia ceasuri dama, denumita Clasic, stilul ceasului este Casual & Fashion. Este un ceas elegant si pretentios care iti poate pune in evidenta frumoasele tale trasaturi feminine.

Brandul Accurist este o companie ce are sediul in Hampsted, Londra. Compania este recunoscuta mondial pentru ca produce in scara larga ceasuri de calitate, la preturi mici.

Bratara ceasului dama Accurist este culoarea Rosegold, cadranul ceasului este Rosegold, iar materialul este constituit din otel inoxidabil de calitate. 

Mecanismul ceasului este quartz, beneficiaza de un Display Analog, catarama este tip fluture cu butoane laterale, are baterie incorporata, iar odata cu achizitionarea acestui produs primesti doi ani garantie.

Mecanismul "Quartz" reprezinta o adevarata traditie pentru compania Acurist, compania a introdus pentru prima data tehnologia Quarts in colectia de ceasuri de la inceputul anilor '70, imediat dupa aparitia tehnologiei Quartz. 

Ceasul de dama Accurist 8013 iese foarte usor in evidenta. Colectia de ceasuri Clasic este stralucitoare si unica. Poti opta pentru un model cu carcasa de culoare aur galben sau poate chiar de culoarea Rosegold.

Daca doresti sa achizitionezi un ceas elegant, poţi alege un model cu carcasa de culoarea Rosegold, insa trebuie purtat cu grija pentru ca s-ar putea zgaria foarte repede. 

Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceas Accurist din categoria ceasuri dama sau ceasuri barbatesti.  O alegere care va conferi valoare tinutei elegante alese. Accurist ofera o gama foarte vasta de produse, este greu sa nu gasesti un ceas care sa iti puna in valoare stilul vestimentar.


No comments:

Post a Comment