Friday, May 16, 2014

La multi ani Danone!

Cati dintre voi stiu ca in data de 15 mai s-au implinit 15 ani de cand a aparut primul iaurt Danone produs in fabrica din Bucuresti? Poate nu stiti, dar cu siguranta e unul din iaurturile voastre preferate, iar cum orice aniversare se sarbatoreste, asa si Danone Romania a sarbatorit aceasta zi relansand site-ul danone. Din curiozitate nu m-am putut abtine sa nu vad despre ce este vorba si am facut un top 3 cu lucrurile care-mi plac si care nu-mi plac la site.

1. Imi place coloristica site-ului alb-albastru,  pentru ca reprezinta brand-ul si pentru ca e linistitoare
2. Un lucru de apreciat e ca pot vedea camapaniile in care se implica Danone Romania, ca acestia primesc vizite in fabrica pentru ca si copiii sa vada care este procesul de fabricare a iaurtului si ca pot vedea de asemenea si pe site in ce consta acest proces, toata gama de produse Danone cu informatii complete despre acestea, ca ofera sfaturi pentru un stil de viata sanatos si ca ma tin la curent cu noutatile.
3. Imi mai place ca trimiterea unui mesaj prin formularul de contact este destul de facila.

   Ce as schimba la site:
1. As vrea ca in partea dreapta sa fie bannerele care se deruleaza la acelasi interval de secunde, sub bannere  sa inceapa sa se prezinte o parte din articolele de pe site, iar in partea stanga sa  poti da like direct paginii de facebook si sa apara butoanele social media,  fara sa fi  nevoit sa dai click pe butoanele de sus 
2. Sa existe posibilitatea sa te abonezi la un newsletter si eventual sa pot descoperi idei de retete din produsele Danone intr-o categorie speciala "Retete"
3. Sa existe si cateva joculete pentru copii pe site.

Care este iaurtul tau Danone preferat?

6 comments:

  1. nu stiam....site este mai interesant acesta cel nou

    ReplyDelete
  2. Foarte intereasant , site ul Danone !! Rapid si eficient !! Imi plac la nebunie iaurturile Danone , mai ales cele cu fructe !

    ReplyDelete
  3. nu stiam de aceasta aniversare :) la cat mai multi ani iaurtului meu preferat <3
    ador toate iaurturile Danone :D nu am unul anume
    pupici

    ReplyDelete
  4. Buuuun Danone, mancam si noi la greu!

    ReplyDelete