Thursday, December 18, 2014

Gadgetway iti face viata mai frumoasa

Imi doresc sa fim cu totii open-minded si sa ne dam seama ca fiecare apairitie tehnologica nu doar ca raspunde nevoilor crescande ale pietei, dar ne simplifica si ne infrumuseteaza viata. Cum gadgeturile avanseaza intr-un ritm debordant, eu cred ca intr-un viitor nu foarte indepartat, vor schimba fiecare apect al vietii si fiecare domeniu de activitate, nimic nu va fi exclus din lista.

Eu ma proclam o persoana care e la curent cu toate noutatile in aceasta materie. De ce? Pentru ca am ales calea gadgeturilor, pentru ca de cate ori vreau sa vad ce minunatii mi-ar fi de folos in viata de zi cu zi, verific acest magazin de gadgeturi, Gadgetway, astfel aflu tot ceea ce vreau sa stiu. Recunosc, ca uneori ma surprind si pe mine aceste inovatii, dar imi plac enorm si mi le-as dori pe toate...

Spre exemplu, m-am saturat ca de cate ori dupa ce gatesc si vreau imi desfasor o alta activitate, lasandu-mi mancarea la cuptor sau la fiert, sa uit de ea si aceasta sa mi se arda, iar tot efortul meu  sa se duca pe apa Sambetei, asta fara sa aduc in discutie timpul pe care va trebui sa-l aloc ulterior frecatului oalelelor arse. Banuiesc ca oricine a trecut prin aceasta situatie macar o data. Stiti totusi ca exista gadgeturi pentru casa si birou menite sa ne ajute sa evitam astfel de neplaceri? Un termometru pentru gatit cu bluetooth ne va ajuta sa tinem astfel de situatii la distanta. Sa va arat cat de micut este si cate poate sa faca...


http://www.gadgetway.ro/?utm_source=anfreutza&utm_medium=blog&utm_campaign=BlogAwardsDec2014


Credeti ca asta e tot? Nici pe departe! Sper ca de Craciun, sa primesc macar un produs dintr-o lista mare de dorinte in ceea ce priveste produsele tehnologice, chiar si un bec inteligent  Elgato, cu care ma voi trezi intr-un mod mai placut si care-mi va crea ce atmosfera vreau in casa in functie de jocul setat de mine ma va face sa topai de bucurie.


Exista un lucru pe care mi-l doresc din tot sufletul, un lucru mic si cochet, care ma va ajuta sa lupt impotriva sendentarismului, sa-mi imbunatatesc stilul de viata si sa traiesc asa cum imi place si cum trebuie ca sa fiu multumita si impacata cu mine, o bratara fitness.


Daca sunteti in pana de idei si vreti sa faceti celor dragi o surpriza inedita care sa-i lase fara cuvinte, alegeti Gadgetway!

8 comments:

  1. foarte interesant articolul multumim

    ReplyDelete
  2. Super gadget-uri,si eu as vrea asa ceva :D ....sper sa ti se indeplineasca dorinta <3

    ReplyDelete
  3. pfff pe mine ma depaseste de multe ori tehnologia :))))
    dar nu mint cand spun ca imi face cu ochiul un smartphone :D :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne adaptam si noi, altfel vor rade copiii de noi ca suntem inapoiati :P

      Delete