Monday, December 15, 2014

Voi zambi fara frica

De nimic nu mi-a fost mai teama decat sa port un aparat dentar, mi-a fost teama de ce vor spune cei din jurul meu, de cum ma vor percepe, cand de fapt trebuia sa realizez ca cea mai importanta persoana pentru mine ar trebui sa fiu eu si sa nu ma intereseze parerile rautaciosilor.

Nu stiu daca ati auzit vreodata persoane carora le trosnesc maxilarele atunci cand mananca, cand vorbesc sau cand casca, nu cred ca stiti ca acele persoane risca sa ramana cu mandibula blocata. Eu am fost una dintre ele, am facut "n" tratamente, doar ca sa evit sa-mi pun aparat dentar, pana la urma nu aveam dintii strambi ca sa mi se para ca e imperios necesar sa beau timp de o luna lichide cu paiul, pentru ca ideea era ca maxilarul sa stea nemiscat si am evitat. Mi-au disparut aceste simptome cativa ani, dar vad ca incetul cu incetul, ele isi fac din nou aparitia si cred ca pana la urma inevitabilul se va produce. De aceea am inceput sa ma interesez ce cabinet stomatologic ar putea sa-mi puna un aparat dentar invizibil care sa nu ma faca sa ma simt prost atunci cand zambesc si am gasit unul in Bucuresti, cabinetul Cris Smile.

http://www.cris-smile.com/tratamente/aparat-dentar-fix-59

La testimoniale, am gasit foarte multe pareri care m-au incurajat sa le fac totusi o vizita si o  sa-mi fac o programare in viitorul apropiat, mai exact dupa ce trec sarbatorile si imi mai pun la punct lucrurile cu care am ramas in urma. Am putine emotii recunosc, dar nu din cauza lipsei de incredere, ci pentru ca nu suport ideea ca m-am hotarat sa fac pasul, dar nu mai dau inapoi din moment ce am luat o decizie. Am speranta si convingerea ca am facut alegerea potrivita, tocmai de aceea privesc cu entuziasm catre viitor.

Urati-mi bafta!

6 comments:

  1. Iti doresc din suflet sa iti rezolvi problema <3

    ReplyDelete
  2. Cabinetele dentare - spaima majoritatii dar daca am fi constienti si am realiza cat de mult conteaza de la primul semnal sa ne prezentam la cabinetul stomatologic am fi scutiti de restul neplacerilor mult mai mari , dureroase, costisitoare . Nu amana momentul , acum si nu mai tarziu . Bafta .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din pacate asta este tristul adevar... Daca am merge periodic la controale, nu am suferi teribil atunci cand o masea ne face probleme, de exemplu.

      Delete
  3. off scumpa aceeasi "pb" o am si eu ... mi`a fost teama, mai bine zis am fost sigura ca cei din jur vor rade de mine.
    Si tare rau am facut ca am gandit asha, iar acum dintisorii mei au de suferit :(
    iti urez bafta si nu tine cont de parerea celor din jur ...importanta esti tu :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca m-a ingrozit ideea de a bea doar cu paiul o perioada...

      Delete