Friday, May 26, 2017

De ce este Mercedes Vito varianta ideala pentru vacante


Ne pregatim pentru vacanta de vara. Acest lucru inseamna ca, daca vrem sa optam pentru servicii rent-a-car de buna calitate, trebuie sa ne interesam din timp asupra unui model adecvat nevoilor, realizand rezervarea vehiculului din vreme, pentru a evita sa lasam lucrurile pe ultima suta de metri. Pentru toti cei care doresc sa plece in vacanta cu familia numeroasa sau impreuna cu prietenii, v-as sugera sa alegeti un minivan. 

Un vehicul cu 8+1 locuri inchiriat dintr-un parc auto de incredere poate fi o alegere mai inspirata decat sa calatoriti cu trenul sau alte mijloace de transport asemanatoare. Astfel, puteti lua mai multe bagaje cu dumneavoastra. Daca plecati intr-o excursie in Europa, probabil ca veti avea nevoie de suficient loc pentru depozitarea suvenirurilor cumparate sau altor marfuri achizitionate. 

minivan de inchiriat
Serviciile rent-a-car includ si van-uri Mercedes Vito de inchiriat din Otopeni si Bucuresti. Pe InchiriemMasini.ro am observat ca autoturismele cu 8+1 locuri beneficiaza de echipamente moderne si dotari confortabile si ce e cel mai importanta e ca se afla intr-o perfecta stare de curatenie si de functionare.  In plus, dispun de motorizare diesel, iar consumul de carburanti este unul redus.

Alegand acest model de minivan, veti putea sa beneficiati inclusiv de experienta unui sofer profesionist, in cazul in care va surade aceasta idee. La incheierea unui contract de inchiriere pentru o perioada de peste 10 zile, primiti 10% reducere.


Va urez calatorii placute alaturi de intreaga familie!

No comments:

Post a Comment