Wednesday, May 10, 2017

5 modele de incaltari in trend vara asta!

Pentru ca sezonul estival se apropie cu pasi repezi, doamnele si domnisoarele pasionate de 

moda dau iama prin mall-uri si magazine online in cautarea item-urilor cu care sa impresioneze vara aceasta. De altfel, designerii au venit deja cu o serie de propuneri in materie de ce piese vestimentare se mai poarta, dar si care sunt accesoriile de rezistenta ale sezonului.
La capitolul accesorii, toata lumea stie ca un outfit banal poate fi salvat prin intermediul unei singure perechi de pantofi daca aceasta este aleasa inspirat. De aceea, printre subiectele de top ale revistelor glossy fac parte articolele care propun tips-uri utile vivazi de cele mai apreciate modele de incaltari ale verii.

5 tipuri de incaltari care sa nu iti lipseasca din garderoba!
Draga cititoare, pentru ca iubesti atat de mult condurii si iti doresti sa iti imbunatatesti colectia in functie de evolutia trendului actual, concentreaza-ti toata atentia pe cele 5 modele de incaltari propuse in randurile urmatoare si asigura-te ca, in cel mai scurt timp, se vor regasi si in garderoba ta.
Iata 5 perechi de pantofi pe care sa ii ai vara aceasta:
     1.      Se poarta incaltamintea cu toc gros, perfecte pentru petrecerile estivale in care iti doresti sa dansezi pana in zori. Extrem de comode si versatile, sandalele cu toc gros nu au cum sa iti lipseasca din garderoba. Asadar, noteaza pe lista de cumparaturi acele perechi de sandale cu toc gros ieftine si elegante pe care sa le scoti la plimbare vara asta.
 
     2.      Pantofii potriviti iti pot schimba complet atat starea de spirit, cat si outfit-ul. Asa ca, mizeaza pe efectul oferit de incaltamintea in nuante metalice, caci sunt la mare cautare vara aceasta. Asigura-te ca nu iti vor lipsi faimoasele sandale ``metalizate`` pe care le poti gasi AICI daca iti doresti sa fii la moda sezonul acesta.

     3.      Pentru doamnele al caror stil se incadreaza mai degraba in cel casual, comod si relaxat, iata o veste buna: vara asta se poarta sneakersii! Insa nu orice model. Alege-i pe cei cu detalii inedite precum tinte, stickere sau brose astfel incat sa ai parte de un plus de personalitate in outfit-urile tale.

     4.      Vedetele anului 2017 sunt sandalele si pantofii cu platforma din catifea. Fie ca optezi pentru nuante de negru, fie ca esti adepta tonurilor calde, nude, cert este ca magazinele au asezat deja in vitrinele lor modele suficiente de platforme din catifea dintre care sa alegi.

     5.      Din topul celor mai apreciate incaltari ale verii nu puteau sa lipseasca slapii pe care, de obicei, obisnuiesti sa ii asociezi unei rochite maxi. Totusi, designerii scot la iveala propuneri mai mult decat interesante dintre care sa alegi, intrucat se pare ca au mare succes slapii cu platforma ori cu catarame, perfecti pentru fashionistele adepte stilului punk. Ai libertatea de a alege, cu incredere, slapi cu impletituri, cureluse si printuri inspirate pentru a adauga o tusa de personalitate tinutelor tale de vara. 

Iata 5 modele de incaltari pe care sa le scoti la plimbare in vara anului 2017. Lasa-ti imaginatia sa isi spuna cuvantul si asociaza cele mai frumoase perechi tinutelor cu care iti doresti sa te faci remarcata.

16 comments:

  1. Frumoase modele de incaltaminte pe acest site.M m uitat cu interes la cele din piele naturala si mi au placut mult si cele de dama si cele pentru barbati

    ReplyDelete
  2. Sunt delicate incaltarile in special Sandale Venifer aurii cu toc gros imi plac foarte mult si nu este un pret mare !

    ReplyDelete
  3. Sunt foarte frumoase aceste modele de incaltaminte.Nu sunt fan tocuri dar acest model de sandalute aurii imi plac foooarte mult

    ReplyDelete
  4. Eu prefer sandalele metalizate si pantofii de catifea :)

    ReplyDelete
  5. imi plac acele sandale aurii, chiar daca nu pot merge cu ele prea mult, am cateva perechi pe care doar ii admir si ii pun inapoi in cutie :)

    ReplyDelete
  6. Am vazut cateva modele dragute, desi eu am niste fixuri ale mele in ceea ce priveste incaltamintea, insa sunt justificate. Un picior scurt si gros, tipa dupa un pantof cu toc mai subtire, cu decolteu mai mare ca sa dea iluzia de lungime, fara barete care sa taie piciorul facandu-l sa para si mai scurt decat este. Dar invidiez pe toate cele care pot purta orice gen de incaltaminte.

    ReplyDelete
  7. Super site.iubesc sandalele arata așa cum îmi plac mie. Modele frumoase si mai ales purtabile ;)

    ReplyDelete
  8. Vaiii...ce dragute sunt primele sandale. Am avut si eu o pereche asemanatoare, dar negre...s-au facut urate si le-am aruncat. Acum ma bate gandul sa imi iau o pereche exact ca cele din imagine!

    ReplyDelete
  9. Frumoase modele.
    Am o pereche de sandale romane, cu barete subtiri colorate, un pic stralucitoare asa ca ma incadrez la una dintre categorii.
    Sneakers imi plac enorm si mi-am luat o pereche, dar o sa mai caut.
    Multumim pentru informatii si pentru idei ;)

    ReplyDelete
  10. la sandale, clar optez pentru platforma sau toc gros! altceva nu prea-mi sare in ochi.

    ReplyDelete
  11. De obicei imi aleg ceva cu toc gros, a fost o perioada cand purtam subtire dar...nu prea era ok.

    ReplyDelete
  12. Foarte frumoase modele!La sanda optez pentru un toc subtire daca calapodul este bun, altfel merg pe varianta unui toc putin mai gros, (insa aleg un toc mediu ca inaltime).

    ReplyDelete
  13. Eu doar de câțiva ani am început să port toc, în general prefer opincuțele și alte perechi de încălțăminte ușoare. Anul acesta însă nu știu spre ce perechi de încălțăminte mă voi opri, dar am văzut în articolul tău câteva modele superbe.

    ReplyDelete
  14. Eu optez mai mereu pentru incaltarile comode. Sneakersii sunt de departe preferatii mei si pentru ca in general ma imbrac in culori inchise si fara imprimeuri imi place ca incaltarile mele sa fie colorate sau sa aiba modele neobisnuite.

    ReplyDelete
  15. Chiar astazi analizam incaltarile pe care le am pentru aceasta vara si nu-mi place ce-am gasit. Parca am mult prea putine

    ReplyDelete
  16. Chiar nu stiam aceste lucruri, bine ca le-am aflat din timp de la tine :)

    ReplyDelete