Friday, May 26, 2017

Idei de manichiuri nou-noute pentru vara aceasta


In materie de nail-art, viziunile stilistilor pentru actualul sezon estival 2017 par a constitui o resursa inepuizabila, data fiind bogata diversitate de modele: de la unghii cu efecte ombre, cuticule vopsite in nuante metalice, unghii in stil french reinventat, pana la modele fanteziste de manichiuri tridimensionale, cu aplicatii precum pietre pretioase sau mini-bijuterii, pana la dungi si tatuaje cu transfer la apa sau cu o cromatica neobisnuita, plina de originalitate.  

Fascinatia pentru efectul ombre este omniprezenta: o putem vedea atat pe haine, cat si in machiaj, par si pe unghii. Singurul aspect care s-a schimbat consta in preferinta actuala pentru nuantele nude si ojele metalice. Puteti apela nu doar la nuante aurii si pe argintiu, ci la o multitudine de nuante metalice colorate, de exemplu ojele perlate pot fi o buna alegere. Toate acestea pot fi achizitionate online dintr-un magazin de cosmetice profesionale. Daca optati pentru aceasta varianta de manichiura, trebuie sa procedati la acoperirea complete cu luciu a patului unghial, apoi sa folositi pentru decor niste picaturi metalice. Unele modele au vopsite doar varfurile, in timp ce altele au doar lunula acoperita cu nuanta metalica preferata. 

unghii model ombre


Oja neagra
Uitati tot ce s-a spus pana acum despre regulile de a purta unghii negre doar in sezonul de iarna! Ideal este sa incercati combinatii variate care sa includa si un lac profesional negru. Pentru a va oferi doar cateva idei: va puteti baza pe tehnica ombre, pe contraste, pe aplicarea unor oje diferite ca textura etc. 
model unghii cu flori
 
Nuante de rosu.  
Manichiura rosie este cu siguranta o varianta cu care nu poti da gres! Daca vreti sa iesiti din tiparul clasic, cel al culorii unice, va recomand sa lasati lunula nevopsita sau sa o acoperiti cu un pic de luciu. Cele mai in voga nuante ale momentului sunt fuchsia, nuantele marsala si burgundy, bordo, cireasa sau fructe de padure. 
unghii cu pisicute


Albastru si portocaliu.
In sezonul primavara-vara 2017, albastrul si portocaliul predomina in multe din colectiile caselor de moda. Astfel, predilectia pentru aceste culori a cucerit si lumea nail art-ului si a machiajului. 
unghii pentru la mare


Unghii cu model 3D.  
Pe piata sunt acum disponibile o multitudine de pudre colorate si geluri de unghii multicolore cu acryl care favorizeaza accesorizarea unghiilor cu detalii atractive precum margelute, pietricele si chiar diverse figurine. Totodata, modelele de manichiuri 3D sunt acum tot mai prezente si in viata de zi cu zi, in special datorita faptului ca permit crearea unor unghii cu aspect original. Practic, aveti ocazia de a transpune orice idei fanteziste aveti. 

P.S.: Pozele sunt preluate de pe pagina de Facebook Expert NAILS. Enjoy it!

1 comment:

  1. Eu sunt adepta unghiilor scurte, cred ca din acest motiv de-aia imi si place manichiura cu pisicute :))

    ReplyDelete