Saturday, May 27, 2017

Petrece-ti vara purtand tricouri cu mesaj

Venirea verii inseamna printre altele si innoirea garderobei, indiferent ca este vorba despre garderoba femeilor ori a barbatilor. Chiar daca barbatii nu sunt atat de pasionati de vestimentatie precum reprezentantele sexului frumos, acest lucru nu inseamna ca acestia nu sunt atenti la hainele pe care le poarta. Avand in vedere acest lucru, achizitionarea de tricouri cu mesaje reprezinta o necesitate atat pentru femei cat si pentru barbati. De ce? In primul rand pentru ca tricoul este cea mai utilizata piesa vestimentara pe timpul verii de catre reprezentantii ambelor sexe. 

In al doilea rand pentru ca tricourile cu mesaj nu doar ca infrumuseteaza o tinuta vestimentara, ci te fac sa te simti mai bine atat timp cat porti tricoul cu mesajul potrivit. Avand in vedere ultimul motiv, iata care sunt cele mai importante tricouri ce nu trebuie sa lipseasca in vara ce sta sa vina din garderoba unei persoane: 
  1. Deoarece au un efect pozitiv atat asupra purtatorului, cat si a celor cu care intra in contact, tricourile cu mesaje haioase nu trebuie sa lipseasca de pe lista cu cumparaturi. 
  2. Tricourile cu trupa ta favorita ori cu texte din melodiile trupei tale favorite este un alt tip de tricouri ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. Pe langa faptul ca le poti purta atunci cand iesi alaturi de prietenii tai, sunt perfecte pentru a fi purtate in momentul in care mergi la concerte, chiar daca respectivele concerte nu sunt sustinute de formatia pe care o ai imprimata pe tricou. 
  3. Tricourile cu mesaje inspirationale sunt un alt tip de tricouri ce trebuie purtate, mai ales de catre persoanele care doresc sa faca o schimbare in viata lor ori care au un scop de atins. 
  4. Pentru ca vara inseamna in primul rand multa voie buna si distractie, tricourile pentru petrecere sunt o necesitate pentru fiecare dintre noi. Acestea trebuie sa fie imprimate cu mesaje care indeamna la optimism, distractie dar in acelasi timp la responsabilitate. 
 Indiferent de tipul de tricou pe care vrei sa il achizitionezi, Tricouritari.ro reprezinta cel mai bun loc de unde poti achizitiona tricouri cu mesaje, indiferent de tipul acestora.

10 comments:

  1. Wwoowwww super faine tricourile astea, am vazut o multime de site-uri care fac <3

    ReplyDelete
  2. Imi plac astfel de tricouri funny si-mi plac persoanele care le poarta, sunt mai degajate si se simt bine in tricoul lor :))

    ReplyDelete
  3. Anul acesta m-am gandit sa le ofer celor dragi la ziua de nastere cadou tricouri personalizate, Mi se pare ceva deosebit.

    ReplyDelete
  4. Imi plac astfel de tricouri. Si-mi plac si preturile, 36 ron e super ok. Ni-au ramas ochii la cana cu chitara, ar trebui sa i-o iau sotului. https://www.tricouritari.ro/cana-chitara.html

    ReplyDelete
  5. Ador tricourile cu mesaj. In urma cu 18 ani i-am daruit sotului meu (pe atunci prieten) un tricou personalizat cu un text tembel rau de tot. De atunci e o adevarata traditie sa ii daruiesc anual tricouri cu mesaje haioase.

    ReplyDelete
  6. imi plac tricourile de genul. noi avem o pereche faina cu Mr and Mrs Right

    ReplyDelete
  7. He he. Eu mi-am dat comanda de tricou si sapca cu numele blogului. Vreau sa imi iau mai multe culori si sa port tricouri numai cu numele blogului

    ReplyDelete
  8. Imi plac tricourile cu mesaj si daca faci alegerea potrivita, atunci este o adevarata placere sa-l porti in diverse combinatii.

    ReplyDelete
  9. Foarte interesant si funny in acelasi timp. Cred ca mi-ar placea si mie astfel de tricouri.

    ReplyDelete
  10. Articolul tau imi aminteste de o intamplare oarecum amuzanta. Cand merg prin alte tari obisnuiesc sa-mi iau un tricou cu ceva desen caracteristic pe el. Din Irlanda mi-am luat un tricou pe care scria I love beer/iubesc berea :) intr-o vacanta in Grecia l-am purtat si niste irlandezi au vrut neaparat sa faca o poza cu mine si tricoul meu... De atunci sunt foarte atenta la mesajul de pe tricou... cine stie ce betivanca o fi crezut ca sunt...! OMG!

    ReplyDelete