Friday, May 5, 2017

Trotineta portabila - sursa mea nesfarsita de pozitivitate

Nu este un secret faptul ca o trotineta electrica este o solutie ecologica, fiabila si ideala pentru drumurile aglomerate prea lungi pentru a fi strabatute pe jos, dar nu indeajuns de lungi incat sa fie nevoie sa ne scoatem masina din garaj, protejand astfel mediul inconjurator si incepandu-ne ziua in cel mai placut mod, bucurandu-ne de razele soarelui, de adierea placuta a vantului si incarcandu-ne cu energie pozitiva. 

Indiferent care sunt motivele care ne fac sa optam pentru o trotineta electrica, ca este un hobby sau o necesitate, vom observa ca este foarte usor de folosit si o modalitate foarte buna de a ne mentine in forma. Si de ce nu? Poate ca ne va indemna la activitati de familie ce ne vor face placere tuturor sau va reprezenta un mijloc perfect de ne face prieteni noi si interesanti ori de a ne gasi sufletul pereche.


Pentru mine orice iesire in aer liber reprezinta o sursa nesfarsita de pozitivitate si-mi da o stare de bine pe parcursul intregii zile, pe cand condusul masinii in aglomeratie imi provoaca multi nervi si imi da o stare de neliniste. Asadar, ma gandesc tot mai serios sa optez pentru aceasta forma tacuta si placuta de transport ecologic, care nu are nevoie de benzina, de schimbare a uleiului sau de alte costuri pe care le implica o masina, ci pur si simplu de o realimentare la priza. Design-ul sau de pliere si greutatea redusa de 10,7 kilograme faciliteaza manevrarea acesteia si imi confera capacitatea de a o ascunde aproape oriunde.


Intr-un articol precedent v-am vorbit despre site-ul Wheel-E care este dealerul autorizat al scuterelor electrice E-­twow in Romania, primele scutere electrice portabile construite si cele mai convenabile din punct de vedere economic. Ma incanta la ele faptul ca pot atinge o viteza de 35 km/ora si nu imi fac griji ca poate vreodata ma va fura peisajul pentru ca au functia de pilot automat si in plus, computerul de bord imi va arata viteza, nivelul bateriei, temperatura, kilometrajul si alte functii la fel de interesante, fiindu-mi in acest caz un ajutor de nadejde in calatoriile mele pe doua roti.



Daca pentru siguranta mea voi purta intotdeauna o casca de protectie, voi sta fara grija in ceea ce priveste sistemul de franare magnetic, fiind constienta ca ma va ajuta la nevoie claxonul, farul cu tehnologie LED si rotile cu cauciucuri pline, precum si ca suspensiile inteligente cu care este dotat vor fi un absorbant al socurilor cauzate de gropile de pe drumurile noastre.

 

5 motive neobisnuite pentru a cumpara o trotineta electrica


1.Nu stai cu frica ca se va scumpi combustibilul
2.Nu trebuie sa o impingi daca ramai fara baterie asa cum trebuie sa impingi masina cand ramane fara combustibil
3. Poti dormi cu 5 minute in plus in fiecare dimineata pentru ca nu va mai reprezenta o problema aglomeratia matinala in trafic
4. Vecinul/vecina sexy pe care o admiri te va remarca cu siguranta si ai toate sansele sa-ti zambeasca admirandu-ti spiritul atletic si gadgetul umblator din dotare
5. Vei ajunge la birou intr-o stare uluitoare de prospetime si il vei uimi chiar si pe seful tu cu energia de care dai dovada (in plus vei avea un atuu fata de colegii ajunsi obositi si nervosi din cauza traficului)



Grija pentru mediu nu mai este o tendinta la moda, ci o necesitate. Fiecare persoana responsabila ar trebuie sa se gandeasca la asta. De ce sa asteptati? Ganditi-va printre primii la viitorul urban si schimbati-va modul de a vedea lucrurile! Fiti pozitivi si ecologici!


17 comments:

  1. Sotul meu e fan trotinete :)

    ReplyDelete
  2. daca ai stii cat imi doresc unaaaaa...offf

    ReplyDelete
  3. Imi place aceasta idee cu trotineta😊

    ReplyDelete
  4. Ieri in curtea scolii am vazut o trotineta electrica. Se plimba un pusti cu ea. Am ramas impresionata. Evident ca fiul meu deja viseaza la una, desi abia i-am cumparat trotineta :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deja ma gandesc si eu ca ar trebui sa iau doua: una pentru mine si una pentru baiatul meu. Sotul cred ca ar prefera o bicicleta electrica.

      Delete
  5. Imi place, oare as putea sa fac naveta cu trotineta asta in loc sa merg cu microbuzul?

    ReplyDelete
  6. Vreau trotineta, vreau trotineta! E si utila, e si cocheta.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Deci e o alternativa minunata de mers pana la munca si inapoi,in conditiile in care mai multi oameni ar vrea acelasi lucru.Ce frumos ar arata strazile pline cu trotinete portabile.....nu tu accidente , nu tu pene, nu tu ramas fara benzina , nu tu blocat in trafic etc :) I just love it.....

    ReplyDelete
  9. Ce idee buna! Sigur i-ar placea si sotului meu.

    ReplyDelete
  10. Mi-as dori si eu o trotineta electrica. cred ca ar fi fascinanta una din aceasta

    ReplyDelete
  11. Cred ca Jasmine ar fi extrem de incantata daca ar primii un astfel de cadou de ziua ei!

    ReplyDelete
  12. Cred ca ajuta mult in trafic! Eu as pleca pe asa ceva la munca!

    ReplyDelete