Monday, January 13, 2014

Detoxifierea organismului in mod natural

Nu am fost de acord si nici nu voi fi cu tot felul de sucuri sau pastile din comert despre care se spune ca ne ajuta la detoxifierea organismului, mai ales ca daca nu aveti probleme cu stomacul puteti rezolva aceasta problema cu ajutorul citricelor, mai exact a lamailor.

Cum se face?

In prima zi beti sucul unei lamai diluate in apa sau ceai (de preferat neindulcit sau indulcit cu miere de albine), in a doua zi sucul a doua lamai, in a treia zi sucul a trei lamai si tot asa, pana ajungeti sa beti sucul a sapte lamai. La finalul celor 7 zile de cura faceti o pauza de 2 zile, continuand in acelasi mod, dar scazand in fiecare zi consumul cu cate o lamaie, incepeti cu 7 lamai pana cand ajungeti sa beti sucul unei singure lamai.

E foarte important sa cresteti consumul de branza de vaci, pentru a restabili echilibrul aciditatii stomacului.


5 comments:

  1. si mie imi plac lamaile, dar parca sapte sunt cam multe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu, dar o sa incerc sa o tin. Daca vad rezultate la mine, o sa v-o recomand si voua:)

      Delete
  2. Hm interesant si nu foarte costisitor,la noi oricum branza este nelipsita din meniul zilnic,multumesc din suflet abia astept s o incerc :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai, te rog sa o ti si tu cu mine si sa facem schimb de idei de retete sanatoase. Nu ar fi frumos ca in vara sa aratam asa cum ne dorim? :P

      Delete