Soarele
a inceput sa-mi zambeasca atat de des, incat uit in fiecare dimineata
ca ne aflam tot in luna ianuarie. Port primavara in gand si pasesc pe
covorul imaginar de flori salbatice si ravisante. Visez in culori pe
care le raspandesc in jurul meu ca pe niste scurte explozii de senzatii
nuantate, care se strecoara in fiorul timid al primului sarut si al
primei atingeri, alunecand apoi in primul spasm. Imi echilibrez impulsul
artistic si emotional cu o paleta sublima de culori aprinse ingemanate
cu nuantele pastelate, care picteaza tinuta mea vestimentara.
Designerii
simt aceasta nevoie colectiva de echilibru care salasluieste in
culorile pe care le imbracam, de aceea primavara lui 2014 ne va aduce o
abordare diferita si moderna. Pastelurile delicate vor balansa culorile
vii si
intepatoare, conturand echilibrul culorilor asezat pe rochii din dantela sau jachete de primavara.
Modele inflorate vor tese portretul unei femei puternice si
increzatoare, care nu se teme sa-si arate slabiciunea. Bleul pal,
aceasta nuanta perfecta a cerului senin de primavara, induce linistea si
echilibrul, astfel, poate fi combinata cu oricare alta culoare.
Pastelurile intregesc cu usurinta peisajul, caci se regasesc intr-o
forma sau alta in natura. Violetul lalelelor este o nuanta romantica,
care poarta o usoara nostalgie si probabil de aceea se regaseste atat de
des in moda vintage, potrivindu-se de minune cu atmosfera si culoarea
unui Paris al anilor `20 sau vibratia unui New Orleans al anilor `30.
Rosul
aprins aduce un iz picant unor tinute sau costume in culori pale sau
neutre. Culorile tropicale, cum ar fi galbenul nisipos sau cel auriu si
orangeul, va vor aduce soarele in garderoba, aducand un plus de caldura
si energie personalitatii voastre. Orangeul si violetul pal creeaza o
imagine incredibila, asemanatoare unui apus de soare in cele mai
frumoase zile de vara. Acest carusel al culorilor va poarta printr-o
cascada de senzatii, care intregesc spontaneitatea unei zile de
primavara si nu in ultimul rand zambetul pofticios al soarelui.
No comments:
Post a Comment