Monday, January 6, 2014

Eleganta in note de punk

Anul nou s-a strecurat de sub patura de amintiri jucause asternuta de anul trecut si a aparut in fata noastra cu o multitudine de propuneri si surprize. Tot ceea ce ne ramane de facut este sa patrundem in tainele modei si sa tinem pasul cu noile tendinte, pentru a fi pregatiti sa plonjam in noul val de experiente. 

Feminitatea este conturata de accentele punk, care se regasesc in hainele din acest sezon. Putem oscila intre aparitii rebele si prezente excesiv de feminine, pline de candoare, iar totul trebuie imbracat delicat cu atitudine. Modele androgine, croieli asimetrice si texturi bogate imbraca coloratele jachete, costume de femei sau rochii din aceasta iarna. Carourile creeaza un look usor halucinant, indulcit de rochii mulate, stranse pe talie. Oricat de amortit ne este uneori corpul in acest sezon rece, nu trebuie sa-i luam libertatea de miscare, forma si eleganta. 
 
 

Stilul londonez al anilor `60 si `70 reinvie in acest inceput de an. Rosul si verdele s-au ingemanat in carourile care au impanzit tinutele cu aer britanic de pe podium. Moda punk a castigat foarte mult teren in ultimul timp, devenind din nou prezenta in alegerile designerilor. Stilul exprima atat de multa forta, incat se muleaza perfect pe stilul si personalitatea femeii contemporane. 

Intre inocenta, vulnerabilitate si putere se creeaza un contrast evident, care subliniaza nevoia de libera exprimare si de a nu face lucrurile mereu ca la carte. Este bine din cand in cand sa incalci regulile si sa nu mergi pe linia dreapta pe care societatea sau poate oamenii din jur ti-o dicteaza. Indrazneste sa fii diferita! Toate povestile de succes au inceput cu incapatanarea unui copil de a face ceva asa cum vrea el si de a nu asculta de cei mari. Moda reflecta atat de bine aceste nevoi, iar un nou inceput poate reprezenta indrazneala de a schimba ceva in acest an.

2 comments:

  1. te astept la giveaway!! :D
    http://cristinasfashionworld.blogspot.ro/2014/01/giveaway-time.html

    ReplyDelete