Nautul fiert as putea spune ca seamana la gust cu fasolea, insa exista niste conditii de fierbere a acestuia. Trebuie tinut in apa rece timp de 12-15 ore cu o lingura de bicarbonat, dupa care se fierbe o ora jumatate - doua impreuna cu cateva foi de dafin.
Am ales sa fac orez cu naut si am personalizat putin reteta. Dupa ce am fiert nautul, l-am pasat si l-am adaugat in orezul fiert timp de o jumatate de ora impreuna cu ceapa calita in ulei cu apa si condimente si cu cateva cubulete de avocado.
Mie mi-a placut foarte mult si cred ca si baietilor din moment ce Mario a mai cerut o portie :).
mie imi place tahini, pasta aceea...mmm...am in congelator, fiert! sa vad ce fac cu el!!
ReplyDeleteSa-mi dai si mie reteta, nu mi-ar strica sa invat ceva nou :)
DeleteNu am mai auzit de aceasta reteta , dar este foarte interesant si arata bine ; plus ca proprietatile acestui fel de mancare sunt foarte importante ! Si pofta buna :*
ReplyDelete