Thursday, January 16, 2014

Cadoul perfect

In curand voi mai da o foaie in cartea vietii mele, a 29-a fila cu evenimente bune, rele, haioase, insa in ansamblu sunt multumita de continutul lor. 

Se spune ca timpul se scurge repede, de acord cu aceasta afirmatie. Insa sa fie oare adevarat ca acesta isi pune amprenta asupra noastra? Refuz sa cred asta, cred ca sta in puterea fiecaruia dintre noi sa facem sa para ca inca un an in plus e fara efect, atata timp cat avem micile noastre trucuri, chiar si faptul ca privim totul cu optimism si ne bucuram pentru orice ar parea un fleac pentru altii, ne poate ajuta sa fim mai frumosi si mai sanatosi. Prin urmare ce mai asteptam ca sa invatam sa fim fericiti?

Pe mine numai gandul la multimea de cadouri pe care le voi primi de ziua mea, ma face sa zambesc. Oare ce mi se va darui? Bijuterii de argint sau produse cosmetice? Imaginatia mea bogata ma face sa visez la cadouri minunate din unul din magazinele mele online preferate, BePrecious, ce comercializeaza o gama foarte variata de bijuterii, cadouri si cosmetice.

Anul acesta imi place sclipiciul, indiferent ca e vorba de lac de unghii, fixativ, gloss, mascara incolora sau colour stay. Am vazut pe site-ul de care va spuneam un set cu noua nuante, ce m-ar ajuta tare mult sa stralucesc in adevaratul sens al cuvantului. Toate nuantele sunt superbe si atunci cand inchid ochii pot vedea imaginea mea scanteietoare si ghiciti ce? Imi place!



Dar imaginatia mea merge mai departe, mult prea departe as spune eu si deja visez la un inel pretios cu diamante si ametist, care se spune ca e piatra intelepciunii si totodata si piatra norocoasa aferenta zodiei mele, desi nu sunt prea sigura care este zodia mea, caci ma aflu la limita dintre capricorn si varsator, stiu doar ca piatra de ametist imi poarta noroc dupa cum spun astrologii in ambele cazuri.

Voua ce va place de pe site?

4 comments:

  1. Sper sa primesti cadourile dorite, am si eu o sarbatorita in casa in curand si sigur i-ar placea ceva de la BePrecious. O sa arunc o privire.

    ReplyDelete
  2. cadourile intotdeuna sunt frumoase si asteptate cu nerabdare <3

    ReplyDelete
  3. http://www.beprecious.ro/bijuterii-cercei-citrine-mari.htm ah iubesc cerceii astia:) bine printre altele:d mai mie care sunt RAC-OAICA ,oare ce piatra mi se potriveste ?;)))

    ReplyDelete