Thursday, January 9, 2014

Cheful vine mancand

Anul trecut am avut o perioada de aproximativ 3 luni in care nu am mai intrat deloc pe blog, am vrut sa iau o pauza sau poate am vrut sa renunt, nici eu nu stiam ce vroiam in acele momente. Se intamplau prea multe lucruri in viata mea ca sa am timp sa meditez la ceva, in noiembrie insa am revenit cu aceasi dragoste de a scrie si mi-am regasit ideile. Tinand, cont ca in septembrie am scris un singur articol fortata fiind de imprejurari (trebuia sa extrag castigatorii unui concurs), luna decembrie mi-a adus o multime de surprize placute. Am castigat locul doi intr-o competitie intre bloggeri: mai exact 3 premii mari constand fiecare in cumparaturi de 700 Ron de pe site-urile ce au considerat ca am avut cel mai inspirat articol si 100 de euro. Am fost foarte fericita, pentru ca nu am castigat niciodata premii atat de mari, dar mai ales pentru ca m-am simtit apreciata, astfel cheful a venit mancand si m-am hotarat sa nu renunt niciodata la aceasta pasiune a mea.
Desi... Oamenii cand vine vorba de premii uita de omenie, am fost atacata din toate partile, jignita, dar mai ales ranita de niste persoane la care nu m-as fi asteptat sa arunce cu noroi in mine, mai ales ca aveam incredere in ele. Viata insa, tine mortis sa imi demonstreze ca nu trebuie sa ai incredere in nimeni decat in tine si in fortele tale, dar mai ales in Dumnezeu, pentru ca el ne iubeste pe toti, iar pe cei cu sufletul curat ii ajuta in tot ceea ce fac.
Nu stiu de ce sunt antipatica atat de multor persoane pe care nu le-am lezat nici macar cu o vorba, mai ales cand ma stiu ca oricand are cineva nevoie de ajutor, nu ezit sa-l acord. Asta mi s-a demostrat si aseara, cand am reusit sa castig o tableta cu un guest post pe blogul vechi al Catalinei la o campanie la care nu mai aveam dreptul sa particip pentru ca mai participasem o data. Nestiind ca pot inscrie de pe contul meu alt blog, am facut un cont nou pe numele sotului, pentru a putea inscrie articolul participant. De aici, furtuna... Ba ca numele sotului e neinspirat. WTF? Ce are prenumele lui? Suna chiar atat de urat Marius Ion? Eu cred ca nu, iubesc acest nume, asa cum il iubesc si pe el... Apoi, s-a intrat cu bocancii in viata mea si de la faptul ca mi-am dorit sa castig tableta pentru fratele meu, s-a dezbatut situatia mea financiara. Parintii mei isi permit sa-i cumpere orice vrea, dar daca eu am vrut sa-i fac un dar, nu cred ca e problema nimanui, asa cum nici nu cred ca ar trebui sa mi se spuna ca trebuia sa strang 300 Ron pentru a-i face acest cadou. I-am luat copilului meu una, in plus oricine are o familie si a trecut prin ce am trecut eu in perioada in care am lipsit de pe blog, ar intelege de ce nu am putut economisi. Deocamdata, eu nu sunt in stagiul in care sa-mi permit sa dau cadouri atat de scumpe, am avut o perioada in care faceam acest lucru, dar acum am alte prioritati, dragi curiosi.
Nu condamn pe nimeni pentru rautate, vreau doar sa va spun tuturor sa nu va lasati orbiti de niste premii si sa uitati de omenie. Faceti asta pentru voi!

41 comments:

  1. bine ai revenit pe blog, felicitari pt premiile castigate, frumos si interesant articolul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult Mary pentru aprecieri! Pentru mine esti un om deosebit :)

      Delete
  2. Oamenii se lasa intimidati si de castiguri de 5 lei ce sa mai zicam de cele de sute de le, ar fi in stare sa calce pe cadavre dar uita de oamenie si de diplomatie. Ce sa-i faci unii suntem mai ingaduitori altii nu - dar traim toti pe acest pamant care nu stiu cum ne mai suporta. Important e sa nu te dai batut si nici sa te lasi intimidat de cuvinte urate sau rele- deviza mea in viata este sa platim totul cu aceeasi moneda!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of, cat as vrea sa pot! Ma apar si apoi sterg totul cu buretele, fiindca sunt de parere ca toti merita a doua sansa. Uneori ma insel, alteori nu...

      Delete
  3. Antipatie zici tu ,nu doar tu ai dat de ea dar si noi oameni simpli care nu avem de a face cu blogul si alte postari ,imi pare rau ca ai intanpinat si o asemenea situatie urata dar mai devreme sau mai tarziu ai vazut cu ochii tai pe cine ai alaturi ,capul sus zic eu si mergi mai departe ,sutul ala in fund e uneori bine venit asa mai urci pe o treapta .. te pop si mult noroc in continuare .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Corect, scumpa mea! Desi suturile dor :P
      Mult noroc si tie <3

      Delete
  4. In primul rand binr ai revenit ,si restul lucrurilor pe care le ai mentionat le sustin si eu cu tarie si mai ales te inteleg:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu sti cat de importanta esti tu pentru mine si ca de multe ori am renuntat la gandurile negative datorita tie. Ce ciudat e ca o persoana pe care nu o cunosti, sa-ti fie atat de draga cum imi esti tu mie. Esti un om bun, de asta ai parte de lucruri bune cand nu te astepti :*

      Delete
    2. Si tu imi esti la fel de draga <3 te pop si ti doresc tot binele din lume,caci asa cum zici tu de mine esti si tu :)

      Delete
  5. Frumos si interesant articolul

    ReplyDelete
  6. Din pacate tentatiile sunt mari asa ca e foarte greu sa nu-ti doresti un premiu oricat de simbolic ar fii el dar asta nu inseamna sa-ti pierzi omenia. Felicitari pentru acel premiu bine meritat!

    ReplyDelete
  7. Este oricum dubios cum unii castiga de mai multe ori iar altii deloc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu cred in sansa, ca sa nu spun noroc. Am un singur cont de facebook si castig si prin trageri la sorti. Nici nu-i pot condamna pe cei care au mai multe conturi, pentru ca nu ne opreste nimeni sa nu ne facem si noi. Cand e sa castigi, castigi cu un cont.

      Delete
  8. Felicitari pt. premiu si biie ai revenit!

    ReplyDelete
  9. felicitari pentru premii si lasa-i sa vorbeasca nu mai pune la suflet mereu se vor ivi carcotasi

    ReplyDelete
  10. In primul rand vreau sa-ti spun ca ai facut foarte bine ca ai revenit si ca ai scris doar atunci cand ai simtit tu. Si eu am un blog pe care nu intru foarte des, ci doar atunci cand simt ca trebuie s-o fac. Scriu doar pentru mine, acolo sunt gandurile si trairile mele. Daca vrea si altcineva sa citeasca, e bine-venit, iar daca nu-i place ce scriu acolo, n-are decat sa nu se mai intoarca.
    In al doilea rand, invidia ce porneste de la premii e foarte mare. Nici nu are cum sa fie altfel, atata timp cat traim intr-o tara a foamei si a saraciei. Nu-mi place sa generalizez, dar simt ca asta e adevarul, atunci cand vad ca, vorba cuiva, unii joaca si pentru o cutie cu scobitori, chiar daca n-au dinti. Daca ai castigat, inseamna ca ai meritat, iar daca s-a intamplat asta, nu am decat sa te felicit.
    Cat despre certuri, barfe si scarbe, sfatul meu este sa le ignori. Nimic nu doare mai mutl decat asta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti dau dreptate in tot ceea ce ai spus. Cred ca ar trebui sa fiu indiferenta sau cel putin am sa incerc sa fiu...

      Delete
  11. Draga mea,te felicit pentru premiile castigate si ma bucur din suflet pentru tine!Eu stiu cat de perseverenta si muncitoare esti,asa ca meriti sa castigi.Incearca sa nu mai pui la suflet rautatile oamenilor,pentru ca iti faci rau si te incarci cu energie negativa.Stiu cat de mult iti doreai tableta pentru fratiorul tau,sper ca intr-o zi sa i-o poti oferi.Te pup si te imbratisez cu drag!

    ReplyDelete
    Replies
    1. O sa incerc Nico, promit! Ziua lui o sa fie pe 5 februarie, asa ca o sa-i fac un cadou frumos :*

      Delete
  12. Multe persoane isi arata adevarata fata in fata unui premiu sau a citorva banuti. Felicitari pentru premiile cistigate si nu pune la suflet, ca nu se merita !

    ReplyDelete
  13. Felicitari pentru premiu...lumea este foarte rea si este trist..la foarte multe concursuri vor incerca sa te scoata din joc, chiar daca ai succes .. metode vor gasii intotdeauna...dar capul SUS cineva acolo SUS TE IUBESTE vei vedea !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! Stiu ca "Bunutul" ma iubeste si ne iubeste pe toti, cred eu. Eu simt zilnic, ca are grija de mine si important e sa ne pastram valoarea de oameni, ce nu consta in lucruri materiale...

      Delete
  14. nu merita sa pui la suflet vorbe spuse de oameni de nimic. desi, uneori sfatul meu se bate in cap cu firea sensibila pe care stiu ca o ai din momentul in care am inceput sa iti citesc blogul. cei care te citesc te cunosc asa cum esti. ceilalti nu au decat sa creada ce vor. parerea noastra cred ca e, totusi, mai importanta. la nivelul unora nici nu merita sa te cobori, asta imi spunea mama mea si asta te sfatuiesc si eu. sa ai o zi la fel de frumoasa ca sufletul tau. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vorbele tale sunt ca un pansament pentru mine. Multumesc mult pentru toate aprecierile si iti urez un an nou mai bun decat cel lasat in urma. Pupici :*

      Delete
  15. Draga mea Andreea!
    Eu sunt poate printre putinele persoane care stiu ca multe dintre premiile pe care tu le castigi sunt defapt cadouri pentru persoanele dragi. Intr-o lume plina de egoism, in care ,cum spuneai si tu, exista mai multe conturi false decat participanti, la un simplu concurs de like si share, e mare lucru sa te gandesti sa faci un cadou altcuiva.
    Acesta e un lucru de apreciat!

    In pare rau ca intr-adevar ai fost de multe ori subiectul multor discutii intre bloggeri, care nu isi aveau rostul. Cred ca, cel putin in cazul competiilor intre bloggeri, se uita faptul ca nu blogul castiga, ci articolul. Tu esti o persoana foarte talentata, cu multa experienta atat in blogging cat si la concursurile intre bloguri. Acestea sunt atuurile tale, iar comentariile rautacioase vor exista mereu, pentru ca nu toata lumea poate sa piarda cu demnitate.
    Eu iti doresc succes in continuare!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca aceste ganduri vin de la o prietena draga, cum esti tu, atunci nu am cum sa nu lacrimez de emotie la asemenea cuvinte scrise... Multumesc! <3

      Delete
  16. Bine ai revenit si felicitari pentru premii !
    P.S. In viata trebuie sa ti capul sus indiferent de situatie ! Sunt persoane care vorbesc fara sa aiba habar despre ce este vorba .

    ReplyDelete
  17. se intampla multe pe aici, si bune...si rele...nu-ti bate capul, incearca sa i-ei ce este bun!

    ReplyDelete
  18. waw waw ..super premii,chiar ai noroc si apropo de lumea asta rea ***Lăcomia pierde omenia.**** pupici si bafta in continuare

    ReplyDelete
  19. Romanasii nostri au calitatea de a sta cu ochii in ograda vecinului...sa-i numere acareturile si gainile din curte. Ce sa le faci? Da-i inainte, nu te lasa!

    ReplyDelete
  20. Parerea mea este ca nu ar trebui sa iti pese de acei oameni rai care te improasca cu noroi. De obicei. stii, "hotul striga, hotul!", asa ca , nu merita sa te consumi pentru ei. Te felicit, pentru talentul tau de a scrie si iti doresc succes!

    ReplyDelete
  21. Multumesc mult! Sunt constienta de toate aceste lucruri, dar nu stiu de ce ma las afectata...

    ReplyDelete