Sunday, January 26, 2014

De ziua lor

In urma cu aproape 30 de ani, pe 28 ianuarie, parintii mei se casatoreau civil, urmand ca 4 luni mai tarziu sa faca cununia religioasa, iar la un an dupa, sa ma aiba pe mine, prima lor fetita.
Pentru ca mama mea a fost bolnava in acea perioada, nu au putut sa celebreze nunta de argint, asa ca imaginatia mea, ori faptul ca am vazut prea multe filme, ma face sa ma gandesc cum ar fi daca le-as face o surpriza in aceasta zi speciala pentru ei. Sa-i invit pe toti cei dragi lor intr-un restaurant select, sa-i sugerez tatei sa o duca pe mama acolo in aceasta zi, iar cand vor intra, sa vada pe un ecran mare ruland cele mai frumoase amintiri si evenimente din viata lor, impreuna cu mesaje emotionante din partea mea si a fratilor mei. Apoi sa intram pe rand aplaudand si felicitandu-i. Cred ca s-ar emotiona ambii pana la lacrimi, stiindu-i firi sensibile.
Parintii mei sunt destul de tineri, mami are 46 de ani si tati are 52 de ani, sunt destul de deschisi la minte si au foarte mult bun gust, asa ca nu-mi fac griji in privinta lor, caci sigur vor arata fabulos. Dar eu? Trebuie sa radiez si eu in aceasta zi pretioasa, iar pe langa hainute, trebuie sa-mi aleg si niste accesorii pe masura. As indrazni chiar sa optez pentru un machiaj mineral si sa-mi pun pentru prima data gene false.
Mai greu imi este sa-mi aleg o bijuterie din argint, pentru ca as vrea ca pe langa accesorizarea tinutei mele cu succes sa aiba si o insemnatate pentru ei... Gata, stiu!





Un set cu inimioare e alegerea perfecta, daca ma gandesc la cat de mult si-a dorit mama de mult sa aiba inimioare din rigips in living, ca sa stie toata lumea cat il iubeste ea pe tata. Chiar daca am ras pe atunci de ea si de ideea ei traznita, livingul arata grozav si asta fiindca a fost facut cu dragoste si din dragoste:).
Nu stiu daca voi reusi sa le fac surpriza anul acesta sau nu, insa eu le urez din tot sufletul meu:" LA MULTI ANI, SCUMPII MEI PARINTI! VA IUBESC MULT! "

4 comments:

  1. La multi ani frumosi si sanatosi parintilor tai!Mie imi plac merele ca atare,in placinta si prajituri,in mancare nu-mi plac.De ceva vreme ma gandesc si eu sa incerc un chec aperitiv,pare gustos si arata tare bine.

    ReplyDelete
  2. 30 de ani sunt o viata, sa fie sanatosi inca pe-atat, sunt sigura ca se vor iubi la fel ca la inceput. Ai ales bine bijuteriile, e un set deosebit, vad ca are un element care se poate desprinde si purta atarnat. Ingenios!

    ReplyDelete
  3. In primul rand le doresc parintilor tai un sincer La multi ani! in al doilea rand scenaiul creat de tine este superb:) Si cred ca ai arata minunat cu un machiaj mineral,iar cadoul pentru parintii tai mi se pare mai mult decat potrivit:)

    ReplyDelete
  4. la multi ani! :) tanara mamica!

    ReplyDelete