Monday, January 13, 2014

Jurnal de dieta: ziua I-dimineata

M-am hotarat ca incepand de azi sa incep o dieta si m-am gandit sa va tin la curent cu pasii urmati de mine zilnic, in caz ca vrea cineva sa mi se alature in lupta cu kilogramele in plus. Daca alte femei au reusit sa slabeasca zeci de kilograme, noi de ce nu am reusi sa dam jos 5-10 kilograme!? Ne trebuie doar vointa de fier, pentru a ne simtim din nou bine in pielea noastra...

M-am interesat, am analizat ce e cel mai bine pentru mine si organismul meu, pentru ca nu as putea niciodata sa ma infometez si am inceput dimineata astfel:

Pasul 1:  

Am stors o lamaie si am diluat sucul intr-un pahar de apa, apoi mi-am dus copilasul la gradinita si am facut cateva cumparaturi de alimente sanatoase: tarate de ovaz, iaurt cu 0% grasime, covrigei dietetic, arahide coapte si putin sarate, telina, morcovi, sfecla rosie, ridichie neagra si salata verde, restul se gasesc deja in magazia mea de alimente. Mi-a luat aproximativ 20-30 de minute, asa ca am reusit sa ma intorc la timp pentru micul dejun.

Pasul doi: 

Am luat micul dejun compus din:
 -1 ou fiert tare (indicat in orice cura de slabire, pentru ca are putine calorii, se digera usor si pentru ca acesta contine fosfor, potasiu, sodiu, calciu, sulf, magneziu si fier, vitamine liposolubile (A, D, E, K) si o mare parte din cele hidrosolubile, cu exceptia vitaminei B2, luteina si zeaxantin).
- 1 iaurt dietetic cu doua lingurite de tarate de ovaz, acestea din urma contribuind la reducerea grasimilor din sange si implicit a colesterolului.


3 comments:

  1. succes! si eu intentionez...doar intentionez :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Impreuna ne putem ambitiona si imbarbata una pe alta. Si eu intentionam, dar acum am trecut la actiune:)

      Delete
  2. Asa baga baga,urmez si eu dupa tine doar sa termin cu torturile=)))

    ReplyDelete