Wednesday, January 29, 2014

Premii pentru fani

Pentru a va rasplati fidelitatea si a va multumi ca sunteti mereu alaturi de mine atat pe facebook, cat si pe blog, m-am hotarat sa nu mai fac nici o tragere la sorti, ci sa premiez pe cei mai fideli urmaritori, asa ca in maxim o luna o sa pregatesc niste pachetele (care sper sa va placa) si o sa vi le trimit.
 Catre Daniela Stingaciu deja a  plecat rasplata fidelitatii ei care ma emotioneaza pana la lacrimi si pentru care-i multumesc sincer.
Voi mai rasplati deocamdata pe Nicoleta Agache, Mary Anton si Popa Cornelia (ce comenteaza cu id-ul spunsieu).



Va rog sa-mi trimiteti datele voastre!

P.S.: Nu fiti tristi daca nu v-am ales inca, caci din trei in trei luni  voi alege alti norocosi. Daca vreti sa-mi spuneti daca v-a placut sau nu ce-ati primit, as aprecia, daca nu, nu ma deranjeaza.

11 comments:

  1. Sunt convinsa ca toate fetele care comenteaza pe blogul tau,o fac pentru ca asa simt,pentru ca le esti draga,pentru ca te citesc de placere.Si eu sunt la fel ca ele,imi place sa te citesc,pentru ca tu ai postari de suflet,pe care eu le citesc mereu cu drag.Multumim frumos!Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu ai pentru ce si eu tot suflet vreau sa va multumesc :)

      Delete
  2. multumim, iti urmarim cu drag blogul

    ReplyDelete
  3. Vaiiiiiiiiiii ce imi vine sa te si pup dar sa te si bat =)))) citesc cu drag blogul tau si comentez pentru simplu fapt ca asta imi doresc fara a astepta nici o recompensa ,dar tu sti deja asta nu? ,acum nu pot sa ti mai spun decat'' Multumesc frumos'' pentru prietenia pe care mi ai oferit o de a lungul timpului si sper ca blogul tau sa aiba cati mai multi urmaritori adevarati care sa aiba aceeasi placere ca si mine cand iti citesc articolele deosebite care vin din sufletul tau de om nemaipomenit > <3 te pop

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mi-ar placea ca vineri sa fiu langa tine, sa-ti vad chipul surprins. Sper sa iti fie de folos, sa-ti placa si sa fie bune. Cred ca sti ca sentimentul e reciproc, nu? :*

      Delete
    2. stiu cum sa nu stiu <3 uf uf uf <3 oricum te sun atunci sa fie clar =)))

      Delete
  4. rectificare ''care sa aiba aceeasi placere ca si mine cand iti citesc articolele deosebite CE vin din sufletul tau de om nemaipomenit > <3 te pop '' nah ca m ai emotionat si pe mine de nici nu stiu sa mai scriu <3

    ReplyDelete
  5. felicitari fetelor, felicitari pentru initiativa Andreea!

    ReplyDelete
  6. Aoleu, acum am apucat sa prind un loc la calculator si am vazut surpriza asta! Multumesc, Andreea, esti tare, tare draguta! Sa stii ca nu e nici o greutate sa-ti fie cineva fan, scrii din inima si asta atrage pe oricine. Dar tu esti asa sufletista incat simti nevoia sa multumesti oamenilor care te urmaresc de drag, foarte frumos gest faci!

    ReplyDelete