Monday, July 6, 2015

Alegeri inspirate pentru miri

Incepand din luna mai pana in luna octombrie, am putea spune ca este sezonul nuntilor. Atat femeile, cat si barbatii sunt atenti cu ce se imbraca cand participa la o nunta, iar daca doamnele isi etaleaza la fiecare eveniment aceasi rochie, despre domni nu putem spune acelasi lucru. Cand vine vorba insa despre propria lor casatorie, se dovedesc extrem de minutiosi in alegerile lor, pentru ca isi doresc la fel de mult ca si partenerele lor sa iasa totul perfect si sa arate impecabil. Din discutiile avute cu barbatii care au facut pasul cel mare, cele mai mari batai de cap le-au avut in mod surprinzator cand  s-au vazut pusi sa se decida asupra accesoriilor si aici fac referire la pantofi, camasa si papion.


Cum te prezinti in fata altarului si a invitatiilor, nu tine doar de inspiratie, ci este si o dovada de respect fata de tine si ceilalti. Catalin Botezatu Official Store este o solutie salvatoare daca iti doresti accesorii de buna calitate si o aparitie de bun gust, fara sa fie nevoie sa te framanti prea mult in aceasta privinta. Nu trebuie pierdut din vedere ca in aceasta zi iti iei adio de la "burlacie" si ca pentru acest moment special trebuie sa ai o tinuta de mire deosebita. Stilul face diferenta!

Camasile slim fit mi se par extrem de elegante, imdiferent daca optezi pentru un un model cu guler inalt sau cu guler rigid. Pentru a va pune in valoare camasa si pentru a va desavarsi aspectul, cea mai inspirata alegere este papionul. Acest mic accesoriu a rezistat trecerii timpului, fiind un simbol de eleganta pura, ce revine in moda pentru tinutele elegante, pentru noptile petrecute in oras, la cocktailuri si la cine oficiale. Uneori cuvintele sunt de prisos, mai bine sa lasam imaginile sa vorbeasca de la sine.



1 comment:

  1. Eleganta din cap pana in picioare asa cum trebuie sa fie un barbat la un asemenea eveniment si nu numai . Imi plac produsele Botezatu iar in ceea ce priveste tinutele de dama , unele sunt spectaculoase

    ReplyDelete