Wednesday, July 15, 2015

Viata mea e ca o continua cursa de cross, iar mie imi place sa alerg

"Cum poti sa faci atatea lucruri si sa fii mereu cu zambetul pe buze? Tu nu obosesti niciodata?" - m-am obisnuit deja cu aceasta intrebare. Nu mi se pare ca fac nimic neobisnuit atata timp cat fac totul cu placere, cat iubesc viata si lucrurile simple, aparent banale pentru altii, dar atat de importante pentru mine... Sunt o persoana usor de citit, pentru ca daca cineva nu ma vede zambind sau glumind, realizeaza ca mi s-a intamplat ceva ce ma impiedica sa fac acest lucru, dar in ciuda acestui "defect" nu as vrea sa schimb nimic la mine, sunt impacata cu ceea ce reprezint sau cel putin asa cred, nu am stat prea mult sa cuget asupra acestui lucru, pentru ca ma concentrez asupra a ceea ce conteaza pentru mine.

Cum arata o zi obisnuita din viata mea?

As putea spune ca e contra-cronometru. Ma trezesc imediat ce aud ceasul desteptator. Sportul este cel care-mi deschide ziua, dupa care pregatesc micul dejun si ceaiul in pasi de dans (ma incarca cu optimism pentru intreaga zi). Dupa inviorare, am parte de cateva momente de cochetarie: imi fac dus, ma spal pe dinti, imi dau cu deodorantul Rexona, ma machiez si ma imbrac cu hainele pregatite cu o seara inainte. In functie de momentul care-mi ramane la dispozitie, pornesc spre servicu cu masina sau pe jos. Imi petrec 8 ore muncind si incerc sa-mi indeplinesc toate sarcinile, pentru ca imi plac lucrurile bine facute. Seful meu este un om extraordinar, iar colegele mele sunt niste fete deosebite, asa ca revin la lucru in fiecare zi cu acelasi entuziasm pe care l-am avut in prima zi.

Cand ajung acasa, nici nu ma schimb bine si observ ca ma asteapta o "tona" de vase murdare, dar nu ma plang, pentru ca este treaba casnica care ma relaxeaza. Apoi, imi chem copilasul, il intreb ce ar vrea sa manance si incepem sa pregatim impreuna cina. Ii place sa se murdareasca si sa fie de ajutor, iar eu vreau sa-l vad in preajma mea cat mai mult timp. Tocmai de aceea pana e gata mancarea, iesim in parcul de langa blocul nostru pentru o jumatate de ora, apoi ne intoarcem si servim masa impreuna cu tati. Dupa ce fac curatenie si vad ce mai e de facut prin casa, ma imbrac intr-o tinuta sport, imi iau adidasii, las baietii singurei si ma duc sa fac jogging. Cand ma intorc acasa, baietelul meu ma asteapta cu nerabdare pentru petrecerea in pijamale. Este felul nostru de a ne distra impreuna si timp de o ora nu facem nimic altceva, decat sa coloram, sa jucam jocurile lui preferate, sa dansam si sa savuram impreuna o inghetata sau ceva dulce. Cum e de inteles, dupa atata distractie Mos Ene vine pe la genele piticului meu, dar praful lui magic nu are efect si asupra mea, pentru ca profit de liniste ca sa-mi fac timp pentru a scrie pe blog, pentru a crea obiecte handmade si pentru a petrece cateva momente impreuna cu sotul meu. Apoi, o iau de la capat!




Indiferent de ce ma asteapta a doua zi, in plus sau in minus, zambesc, traiesc fiecare clipa la intensitate maxima si abia astept sa se faca maine. Nu am timp sa ma plictisesc sau sa ma plang, sunt multumita cu ce am, in plus stiu ca Dumnezeu ma iubeste, de aceea mi-a daruit o familie atat de frumoasa si imi ofera mici surprize in viata pentru care am invatat sa ma bucur. Nu o sa mint sa spun ca totul e perfect, dar mi-am insusit deprinderea de a trece repede peste ele, mi-am impus sa vad in fiecare lucru rau si ceva bun, ca pe o lectie de viata.


Nu am idee cata miscare fac intr-o zi si nici nu-mi pasa, pentru ca am un aliat de nadejde, care imi ofera prospetime pentru intreaga zi: Rexona cu MotionSense, o tehnologie inovatoare, cu microcapsule, care se activeaza la fiecare miscare pe care o fac.

Atata timp cat sunt in miscare, simt ca traiesc si ca ma mentin in echilibru. Viata mea e ca o continua cursa de cross, iar mie imi place sa alerg.

15 comments:

  1. Rexona m-a salvat intotdeauna , se numara printre preferatele mele si ii voi ramane fidela . Noua formula nu am incercat-o dar acum am trecut-o in wishlist . Multumim pentru articol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu multa placere. Trebuie sa o incerci, o sa-ti placa :)

      Delete
  2. Rexona este colacul nostru de salvare , intotdeauna.In special vara este de nelipsit din orice bagaj.

    ReplyDelete
  3. Rexona este unul dintre cele mai bune deodorante,cu rezultate vizibile voi incerca cu siguranta noile produse

    ReplyDelete
  4. Intotdeauna a fost deodorantul meu preferat.Si niciodata nu imi lipseste din geanta pentru ca nu sti niciodata cind ai nevoie de el

    ReplyDelete
  5. As dori sa incerc noua formula Rexona pentru ca intotdeauna am folosit acest deodorant si rezultatele au fost excelente

    ReplyDelete
  6. Rexona te ajuta la greu , este excelent !

    ReplyDelete
  7. Bun articol,cred ca toti suntem mai mereu intr-o continua miscare...noroc cu Rexona care se gandeste mereu la problemele noastre <3

    ReplyDelete
  8. Folosesc Rexona de multi ani si niciodata nu m-a dezamagit.Il recomand!

    ReplyDelete
  9. Este si preferata mea,am stick-ul,roll-on ul plus deo,nu m as dezlipi niciodata de ele indiferent de anotimp. Este singura marca care intradevar nu ma lasa la greu,si cand zic greu ma refer la :petele de pe vestimentatie,transpiratia abundenta vara etc.

    ReplyDelete
  10. Eu nu mai alerg de ceva vreme (de... varsta isi spune cuvantul :( ) dar folosesc rexona , care nu ma lasa niciodata la greu, mai ales pe canicula, cand transpiram excesiv!

    ReplyDelete